Življenjska zavarovanja

Namen

Starost

Življenjska zavarovanja

Moj življenjski kasko

Z življenjskim zavarovanjem Moj življenjski kasko poskrbite za finančno varnost v vseh življenjskih obdobjih. Nova kritja, ki se prilagajajo vašim potrebam. 

Varna leta AS

Zavarovanje Varna leta AS zagotavlja celovito varnost za brezskrbno jesen življenja. Sebi in svojim najbližjim zagotovite brezskrben vsakdan, tudi ko vam življenje pokaže bolj neprijetno plat.

Življenjska zavarovanja z varčevanjem

Premium Garant

Premium Garant je ekskluzivno vseživljenjsko zavarovanje z enkratnim plačilom premijeZ vplačilom premije je treba pohiteti, saj je število mest za potencialne vlagatelje omejeno.

Fondpolica

Fondpolica je življenjsko zavarovanje, ki omogoča zavarovalno zaščito celotno življenjsko obdobje in davčno ugodno nalaganje sredstev v pestro paleto naložbenih možnosti.

Fondpolica ZLATA LETA

S Fondpolico ZLATA LETA lahko poskrbite, da boste zlata leta preživeli brezskrbno. Naj bodo v znamenju uživanja sadov preteklega dela, potovanj, druženj s prijatelji in preživljanja prostega časa z družino in vnuki.

Fondpolica OTROK

Otroške sanje so dosegljive. S premišljenim in dolgoročnim varčevanjem lahko postanejo resničnost. Otroci so naše bogastvo, zato poskrbimo za njihovo prihodnost.

Enkratna priložnost AS

Varčevalcem, ki želite varno, inovativno in dinamično oplemenititi svoja sredstva, ponujamo posebno in enkratno priložnost.

Pokojninska zavarovanja

Pokojninsko varčevanje AS

Si želite jesen življenja preživeti zdravi, uživati v druženju s prijatelji na izletih, potovanjih, se ukvarjati s hobiji, za katere prej niste imeli časa? Z rednim in pravočasnim dodatnim varčevanjem boste v pokoju živeli svoje sanje.

Dodatna pokojnina AS

Pokojninski načrt Dodatna pokojnina AS, ureja izplačevanje pokojninske rente, kjer lahko izbirate med kar 9 možnostmi doživljenjskega izplačevanja rente. Pogoj za začetek izplačevanja pokojninske rente je upokojitev po ZPIZ-2.

Preberite tudi

Kaj je treba vedeti ob sklenitvi življenjskega zavarovanja?

V trenutnih nestabilnih družbenoekonomskih razmerah je finančna varnost še kako pomembna. Marsikdo se sprašuje, kako naj varčuje za prihodnost, da bodo njegovi prihranki varni.

Štiri življenjske preizkušnje in kako vam jih olajša življenjsko zavarovanje

Spoznajte življenjske izkušnje, pri katerih vam finačna varnost življenjskega zavarovanja še posebej koristi. 

Varnost za vaše najbližje

Izrek »v varnem zavetju družine« ni nastal kar tako. Žal se včasih zgodi, da nepričakovani dogodki kruto in boleče posežejo v do sedaj varno družinsko življenje in pustijo hude posledice.