Skip to Content

Splošne informacije

pon-pet od 8:00 do 18:00

080 11 10

Iz tujine: +386 5 664 35 00

Avto in Dom Asistenca

24 ur na dan

080 28 28

Iz tujine: +386 1 518 47 47

Zdravstvena asistenca v tujini

24 ur na dan

(Coris AS)

Iz tujine: +386 1 519 20 20

Center Zdravje AS

pon-pet od 8:00 do 18:00

080 81 10

Odgovornost in vozilo

Zavarovanje avtomobilske odgovornosti AO

Zavarovanje avtomobilske odgovornosti je obvezno zavarovanje, namenjeno kritju materialne in nematerialne škode, ki jo z vozilom nenamerno povzročite tretjim osebam in njihovemu premoženju. Zavarovanje mora skleniti lastnik vozila, še preden se z vozilom poda v promet.

Kasko zavarovanje vozila

Kasko zavarovanje vozila vam zagotavlja finančno varnost v primeru, ko ste sami odgovorni za dogodek v prometu in pri tem nastane škoda na vašem vozilu. Prav tako ste zavarovani v primeru dogodkov, na katere nimate vpliva, kot so kraja, poškodbe na parkirišču, dejanja iz objestnosti in drugi nevšečni pripetljaji.

Moja prva avto polica

Zavarovanje je namenjeno mladim voznikom, ki imate izpit manj kot 3 leta in nimate svojega avtomobila. Če se po opravkih odpeljete včasih z očetovim in drugič z babičinim avtom, boste z Mojo prvo avto polico nadomestili posamezna doplačila za mladega voznika in občutno prihranili.

Voznik in potniki

Nezgodno zavarovanje voznika AO+

Z zavarovanjem ste upravičeni do odškodnine za lastne telesne poškodbe, kadar ste v nezgodi udeleženi kot povzročitelj nesreče. Ker obvezno zavarovanje avtomobilske odgovornosti ne krije poškodb voznika zavarovanca, vam priporočamo, da poskrbite tudi za lastno varnost.

Nezgodno zavarovanje potnikov

Družinski člani v vašem vozilu niso smatrani kot tretje osebe in zato niso zavarovani po polici obveznega avtomobilskega zavarovanja. Zato vam svetujemo, da poskrbite za svoje najbližje in si uredite dodatno nezgodno zavarovanje potnikov.

Asistenca

Avto asistenca

Z Avto asistenco boste zavarovani za primere, ko je vozilo nevozno zaradi okvare, nezgode, kraje, težav s ključi ali gorivom doma in v tujini.

Na kraju dogodka bomo opravili manjša popravila avtomobila ali ga pripeljali v najbližji servis. Vam in vašim sopotnikom bomo priskrbeli prevoz ali vsem pokrili stroške prenočišča.

Avto odškodninska asistenca

Z Avto odškodninsko asistenco boste prihranili pot, čas in energijo, ki bi jih porabili pri vlogi odškodninskega zahtevka na drugi zavarovalnici, kadar je za škodo na vašem vozilu odgovoren voznik, ki ni zavarovan pri nas.
Asistenčna storitev zajema tudi kritje stroškov pravne obrambe v kazenskih in prekrškovnih postopkih.

Ugodnosti

Brezplačno do zdravnika specialista

Ob sklenitvi novega avtomobilskega zavarovanja boste vse do konca trajanja akcije Skrb za zdravje pridobili bon Zdravje AS, ki ga lahko izkoristite za brezplačni specialistični pregled. 

Družinsko avto zavarovanje

Družinsko avto zavarovanje prinaša prihranek za vso družino, saj ob sklenitvi vsi zavarovanci prejmete najvišji bonus, ki ga je dosegel eden izmed družinskih članov. Na eni polici lahko združite avtomobilska zavarovanja vseh vozil partnerja, otrok in staršev.

Pomoč na cesti

V primeru škodnega dogodka z avtomobilom pokličite 080 28 28. Hitro in enostavno do popravila avtomobila in posebne ugodnosti v mreži Moj servis.

Brezplačna storitev za AS zavarovance.

Potrebujete pomoč pri odločitvi?

Naši svetovalci vam bodo na podlagi vaših pridobljenih prometnih izkušenj, vašega življenjskega sloga in vrednosti vašega avtomobila z veseljem pomagali z nasveti.

Naročite svetovalca