Izberite rubriko, ki vas zanima

Ni polnega kufra brez zavarovanja za tujino

17.05.2019 | Tujina Prosti čas

Razmišljate o dopustu nekje daleč, vas mogoče čaka samo kratek skok čez mejo, k daljnim sorodnikom? Preberite, kako zavarovanje za tujino poskrbi za vašo varnost, kjerkoli ste.

Prikaži več

Koliko stane poln tank napačnega goriva?

09.05.2019 | Avto

Bi vedeli, kako ukrepati, če bi v avto natočili napačno gorivo? Da, lahko se zgodi tudi vam, kako ravnati potem, pa si preberite v našem nasvetu.

Prikaži več

Do endovenskega laserskega posega v 10 dneh

30.04.2019 | Zdravje

Krčne žile so najpogosteje rezultat kroničnega venskega popuščanja. Večinoma prizadene starejše, lahko pa se pojavi tudi pri mlajših, predvsem ženskah. Kako do trajne rešitve težav s krčnimi žilami, si preberite v našem nasvetu.

Prikaži več

Pred prvo plovbo v novi sezoni

24.04.2019 | Šport Prosti čas

Jadralci, lastniki motornih čolnov in jaht, verjetno že komaj čakate na prvo plovbo sezone. Ste pripravili vaše plovilo na prve navtične milje? Preberite na kaj morate paziti pred prvim izletom, da bo plovba ne samo zabavna, temveč tudi varna.

Prikaži več

Kakovostna oprema je najboljši prijatelj motorista

18.04.2019 | Avto Šport Prosti čas

Samo motoristična čelada ne zagotavlja dovolj varnosti. Polagamo vam na srce, da je kakovostna oprema najboljši prijatelj motorista, ko pride do nesreče. Kaj vse potrebuje motorist, preden se odpelje s svojim jeklenim konjičkom, svetuje Domen Vodopivec, reševalec na motorju.

Prikaži več

Spoznajte 5 največjih pasem psov

16.04.2019 | Prosti čas

Ste ljubitelj psov in imate raje kot majhne kužke, velike, mogočne pse? Velike pasme so večinoma zelo mirnega, nežnega značaja in so družinam prijazne. Predstavljamo vam pet največjih pasem psov.

Prikaži več

S psom na gorske in planinske ture

10.04.2019 | Šport Prosti čas

Preberite, na kaj morate paziti, ko se s psom odpravite v gore, kaj morate vzeti s seboj in zakaj je treba s »pasjim planinarjenjem« začeti postopoma.

Prikaži več

Kako pomagati v primeru nesreče

09.04.2019 | Avto Šport Prosti čas

Življenje motorista je v prometni nesreči veliko bolj ogroženo kot življenje voznika avtomobila. Zato je pomembno, da si upamo pomagati. V kritičnih trenutkih skorajda ne moreš narediti nič narobe, meni Domen Vodopivec, reševalec na motorju.

Prikaži več

Nepredvidljivi dogodki lahko ustavijo vaše poslovanje

08.04.2019 | Podjetje

Spoznajte največkrat prijavljene škode in vzroke teh škod, ki lahko ustavijo poslovanje vašega podjetja.

Prikaži več

10 koristnih nasvetov za motoriste

04.04.2019 | Avto Šport Prosti čas

Oglejte si infografiko z nasveti za varni začetek motoristične sezone.

Prikaži več

Pozdravljena pomlad, tudi v gorah!

02.04.2019 | Šport Prosti čas

Prijetno vreme že kliče prve znanilce pomladi in nas, rekreativce in ljubitelje pohodništva, vabi na sprehod v naravo. Vse bolj zahtevne in pripravljene pohodnike v svoj objem prijazno vabijo gore.

Prikaži več

3 nasveti za varen začetek motoristične sezone

28.03.2019 | Avto Šport Prosti čas

Na varno in prijetno motoristično sezono se morajo motoristi ustrezno pripraviti. Česa ne smejo pozabiti in na kaj morajo biti pred začetkom sezone še posebej pozorni, opozarja Domen Vodopivec, navdušeni motorist in reševalec na motorju.

Prikaži več

Prikaži več