Izberite rubriko, ki vas zanima

4 pravi izleti za popotniške družine

13.08.2019 | Tujina Prosti čas

Ste med tistimi, ki že snujejo načrte za jesenske počitnice? Morda vam lahko pomagamo s kakšno idejo, oglejte si štiri destinacije, ki vas ne bodo pustile ravnodušne.

Prikaži več

Kako ukrepati, ko pride do nesreče v tujini

09.08.2019 | Šport Prosti čas

Prometna nesreča je stresna že v domovini, kaj storiti, če ste udeleženi v prometni nesreči v tujini, si preberite v našem nasvetu.

Prikaži več

Spoznajte učinkovite tehnike sproščanja!

26.07.2019 | Šport Prosti čas

Ste preobremenjeni, imate stresno službo? Sprostite se! Če ne veste kako, si preberite naš nasvet, ki vam ponuja učinkovite tehnike sproščanja.

Prikaži več

3 recepti za sladoled in drugi nasveti za kužke v »pasji« vročini

26.07.2019 | Zdravje Življenje Prosti čas

Poletje je tu in s tem tudi čas za družinske dopuste, zabave ne prostem, poležavanje na plaži. Ta čas pa ni najprijetnejši za naše ljubljenčke. Naša naloga je, da poskrbimo tudi za njihovo dobro počutje.

Prikaži več

5 moto zborov, ki jih ne smete izpustiti

19.07.2019 | Tujina Prosti čas

Obisk moto zbora je odlična priložnost za vikend izlet, vožnjo z motorjem v družbi prijateljev, ogled najlepših jeklenih konjičkov in večerno zabavo. Če vam primanjkuje idej, katerega bi obiskali, si preberite naš moto nasvet.

Prikaži več

Kam z družino, ko imamo vsega poln kufer?

11.07.2019 | Tujina Prosti čas

Danes je svet na dlani. Družine, majhne in velike, lahko potujejo kamorkoli. Družinske dogodivščine čakajo, le odpraviti se je treba. A kam, ko imate doma vsega poln kufer?

Prikaži več

Varno na vodni skuter

05.07.2019 | Šport Prosti čas

Če tudi na dopustu ne zdržite brez adrenalina, potem bo vožnja z vodnim skuterjem kot nalašč za vas. A naj vas voda ne zavede, pri visokih hitrostih je tudi ta trda.

Prikaži več

Električna kolesa – da ali ne (ali mogoče)?

21.06.2019 | Šport Prosti čas

Kolesarjenje je zdrava in zabavna rekreacija, kolo pa nadvse univerzalna reč, ki starim in mladim olajša mnoge poti in opravke.Kaj pa električna kolesa?

Prikaži več

Kam s psom, ko gremo na dopust

21.06.2019 | Prosti čas

Se odpravljate na dopust, pa ne veste, kaj bi storili s svojim pasjim prijateljem? Preberite si vse, kar morate vedeti pred dopustom in komu zaupati psa v varstvo med vašo odsotnostjo.

Prikaži več

7 nasvetov za sproščene počitnice z otrokom

14.06.2019 | Prosti čas

Morda je načrtovanje počitnic z otroki za marsikoga stresno, a zakaj bi bilo, ko pa so počitnice čas, ki se ga otroci najbolj veselijo. Veselite se ga tudi vi, preberite naše nasvete in naslednji odhod na dopust bo za marsikoga veliko prijetnejši.

Prikaži več

Kam na izlet z motorjem, 5 najlepših motorističnih poti

06.06.2019 | Avto Šport Prosti čas

Motoristična sezona je po dolgi zimi spet tu, vaš motor je pripravljen, vi pa ne veste kam bi se podali na pot? Pomanjkanje dobrih idej zna biti pogosta težava, zato smo vam pripravili seznam motorističnih poti, ki vas bodo navdušile s svojimi razgledi.

Prikaži več

Stroški popravila pnevmatike so lahko tudi visoki

29.05.2019 | Avto

Se vam je že zgodilo, da vam je na avtomobilu "počila guma"? Kaj morate storiti ali koga lahko prosite za pomoč, si preberite v našem nasvetu.

Prikaži več

Prikaži več