AS svetuje

19.11.2018 | 2 min branja | Prosti čas

Ste za nove Migimigi izzive?

Zakorakali smo v jesen. Ta nam prinaša čudovite barve drevesnih krošenj in prijetno šelestenje listja pod nogami. A ne le to. Jesen je tudi letni čas, ko pridejo na plan številne bolezenske težave, ki oslabijo naš imunski sistem. Našemu telesu moramo znati prisluhniti in mu pomagati, da lahko kljubuje  nezdravim napadalcem. Da se nas bodo prehlad, viroza, nahod in druge bolezni izognile že na daleč, moramo okrepiti svoj imunski sistem.

Jesen je pravi čas za miganje

Ob tem nikar ne pozabimo na uravnoteženo prehrano in zadostno količino vitaminov ter mineralov, ki jih najdemo v sadju in zelenjavi. Odpravimo se v naravo, bližnji gozd ali hrib, kar bo blagodejno vplivalo na naše telo in dušo. Redna telesna aktivnost spodbuja sproščanje hormona sreče in ugodno vpliva na naše počutje, povečuje dobro voljo in krepi imunski sistem. In predvsem si vzemite čas zase, za prijatelje in za nove izzive – ste pripravljeni?

Migimigi za zdrav in aktiven življenjski slog

Migimigi odlično vpliva na naše dobro počutje, zdravje, osebno srečo in kakovost življenja. Spodbuja nas, da spremenimo svoje nezdrave navade in vsakodnevno rutino; da se zmigamo in migamo ter se ob tem družimo, učimo in prijetno zabavamo. 

Migimigi združuje štiri izzive, ki najbolj vztrajne in motivirane tudi nagradijo s sodelovanjem v nagradnem žrebanju. Za lažje doseganje ciljev se skupaj z vami »trudijo« in vas spodbujajo Migimigi ambasadorji: Rok Trkaj – znani raper, Coolfotr – Jani skupaj s Tejo, ki ju poznamo iz TV šova Gostilna išče šefa, Petra Majdič – znana olimpijka in motivatorka in Jernej Celec, standup komik in zdravnik.

Kako srečno živiš s Trkajem

Tudi vas zanima filozofija zdravega in srečnega življenja? Potem bo izziv z ambasadorjem Trkajem pravi za vas! Sprejmite izziv in rešite test sreče! Ob tem spremljajte zanimive tedenske izzive – kar 16 jih bo. Poiščite drobne radosti v vsakem trenutku življenja, (p)ostanite pozitivni in se potegujte za atraktivne Migimigi nagrade. Ne bo vam žal – za srečno življenje potrebujemo zelo malo. Ali, kot pravi Trkaj, ambasador izziva: "Srečo vidim v nenehnem ustvarjanju, gibanju in rasti. Hkrati pa tudi obratno, kot Yin in Yang; da imaš čas zase, za počitek, da ne delaš popolnoma nič."

Jej pametno s Cool fotrom

Ste pogosto v stiski s časom in se zato prehranjujete nezdravo? Bi želeli to spremeniti in si želite, da zdravo prehranjevanje postane tudi vaš način življenja? Potem je ta izziv pravi za vas. Vabimo vas, da v kvizu preverite, kako dobro poznate pravila zdrave in uravnotežene prehrane, nato pa sledite zanimivim nasvetom Cool fotra. In naj vam zaupamo – le 10 % ljudi reši ta kviz pravilno. Ste med njimi tudi vi? 

Če zaradi pomanjkanja časa v službi jeste nezdravo, ima Cool fotr rešitev za vas: 4 recepte za 4 cool malice. Tudi v službi lahko jemo zdravo in hranljivo!

Sprosti se s Petro Majdič

Se vam zdi, da je pri vas v službi napeto in vse prevečkrat stresno? Si želite hitre sprostitve? Sprejmite izziv in preberite nasvete za sproščanje na delovnem mestu ter se potegujte za super nagrado. Morda prav vas in vaš tim razveselimo s sprostitveno masažo fizioterapevtov iz ambulante Zdravje AS. In to kar na delovnem mestu.

Znaš rešiti življenje z Jernejem Celcem

Če je že dolgo tega, odkar ste osvežili znanje iz prve pomoči, je ta izziv pravi za vas. Preverite, če bi znali pomagati sočloveku v trenutku, ko bo potreboval vašo pomoč. Pa naj bo to doma, na ulici ali v službi. In kot pravi Jernej, ambasador izziva: »Ljudje vse prevečkrat ne nudijo prve pomoči, ker menijo, da tega ne znajo. Zato bi jih rad preko Migimigi izziva naučil osnovnih tehnik ukrepanja in jih spodbudil ter jim vlil dovolj samozavesti, da bodo pripravljeni pomagati. Vsak lahko reši življenje, samo pristopiti je treba.«

Sprejmite MIGIMIGI izziv

Prijavite se v enega izmed štirih izzivov in poskrbite za zdrav življenjski slog. 

Migimigi prijava