Izberite rubriko, ki vas zanima

Kamen na kamen palača, zrno na zrno pogača

06.12.2019 | Zdravje

Veste, koliko bo znašala vaša pokojnina, ko boste odšli v pokoj? Preberite, koliko pokojnine bi prejemali, če bi varčevali samo 50 evrov mesečno.

Prikaži več

Pravočasno prepoznajte raka prostate

29.11.2019 | Zdravje

Zaključuje se Movember, mesec osveščanja o moških zdravstvenih težavah. Preberite primer našega zavarovanca.

Prikaži več

5 evropskih mest, ki se jih splača obiskati to zimo

20.11.2019 | Tujina Prosti čas

Vas zanima, katera evropska mesta se splača obiskati letošnjo zimo? Predstavljamo 5 mest, ki jih preprosto morate obiskati.

Prikaži več

Kako pogosto potujemo Slovenci?

15.11.2019 | Nezgoda Prosti čas

Potujemo veliko in po celem svetu, obenem pa hitro pozabimo, da je večina pri nas brezplačnih storitev v tujini plačljiva. Vas zanima zakaj, samo Evropska kartica zdravstvenega zavarovanja v tujini pogosto ni dovolj?

Prikaži več

To so najpogostejše nevarnosti za otroke

08.11.2019 | Nezgoda Prosti čas

Je svet okoli vaših otrok, vedno varen? Ste pomislili, da bi morda za varnost svojih otrok storili še kaj več? Za začetek, preberite ta nasvet.

Prikaži več

Po svežo energijo v Arboretum Volčji Potok

30.10.2019 | Šport Prosti čas

Potrebujete dodatno, novo, svežo energijo? Ali pa bi le radi napolnili svoje baterije? Vse to lahko storite z obiskom energijske poti Krog zdravja AS v Arboretumu Volčji Potok.

Prikaži več

10 koristnih nasvetov, kako se izogniti nezgodam v kuhinji

23.10.2019 | Nezgoda

Se vam je že zgodilo, da ste se med kuhanjem opekli ali opekli koga drugega? Vam je med kuhanjem zagorela maščoba? Se sprašujete, kako bi se nezgodam v kuhinji lahko izognili? Za vas smo pripravili 10 nasvetov.

Prikaži več

Zakaj in na kako dolg sprehod s psom

18.10.2019 | Prosti čas

Ste med tistimi, ki psa že imate ali se ravno odločate za nakup ali posvojitev? Se sprašujete, kako dolg sprehod potrebuje vaš kosmatinec in zakaj je sprehod koristen? Preberite nasvet.

Prikaži več

Odličen izbor 4 jesenskih izletov

11.10.2019 | Tujina Prosti čas

Za ogled izrednih naravnih lepot ali zgodovinskih znamenitosti vam ni potrebno prepotovati pol sveta. Z avtom se zapeljite na Madžarsko, Hrvaško ali v Italijo in videli boste ... Kaj? Preberite.

Prikaži več

Kaj lahko storite, da bo verjetnost za raka na dojki manjša

04.10.2019 | Zdravje

Oglejte si infografiko in preberite, kateri so nevarnostni dejavniki najpogostejšega raka pri ženskah in kako lahko zmanjšate izpostavljenost tveganju. Rak dojke zavzema kar 20% vseh rakavih obolenj pri ženskah.

Prikaži več

5 najprimernejših pasem za družine

30.09.2019 | Prosti čas

Bi radi povečali vašo družino z novim pasjim ljubljenčkom, pa ne veste, katera pasma bi bila najbolj primerna za vas? Preberite si seznam družini prijaznih pasem in ugotovili boste, da ima vsaka pasma svoje odlike.

Prikaži več

Kako je zavarovanje Anžetu rešilo diplomo na amsterdamski univerzi

27.09.2019 | Tujina Prosti čas

Ste med tistimi, ki že snujejo načrte za jesenske počitnice? Morda vam lahko pomagamo s kakšno idejo, oglejte si štiri destinacije, ki vas ne bodo pustile ravnodušne.

Prikaži več

Prikaži več