Specialisti z asistenco 10 % ugodneje

Zagotovite si hiter dostop do specialista, diagnostične preiskave, fizioterapije ali psihološke pomoči.
Ugodneje za vse obstoječe in nove zavarovance dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja AS.

Želim popust

Zdravje je na prvem mestu

Saj veste, ziher je ziher, z zavarovanjem Specialisti z asistenco pa gre tudi hitreje.

Vsem dopolnilnim zdravstvenim zavarovancem AS, ki še nimajo sklenjenega zavarovanja Specialisti z asistenco, ob sklenitvi le-tega zagotavljamo 10 % prihranek pri premiji zavarovanja Specialisti z asistenco.

Želim popust

Kako do 10 % popusta?

  • Zavarovancem, ki že imajo sklenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje AS, ob sklenitvi zavarovanja Specialisti z asistenco priznamo 10 % popust na premijo.
  • Zavarovancem, ki še nimajo sklenjenega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja AS, pa svetujemo, da sklenejo dopolnilno zdravstveno zavarovanje AS in nato ob sklenitvi zavarovanja Specialisti z asistenco uveljavljajo 10 % popust na premijo le tega.

Ne spreglejte! Ugodnost velja le za dopolnilne zdravstvene zavarovance AS. 

Več o zavarovanju Specialisti z asistenco Še nimate dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja AS?

Spoznajte Specialiste z asistenco

  • Specialisti z asistenco je kritje, ki vam zagotavlja hiter dostop do specialističnih pregledov, diagnostičnih preiskav, psihološke pomoči, izbranih operacij in fizioterapije.
  • Če morate na zdravljenje v bolnišnico zaradi poškodbe pri nezgodi, vam zdravniki specialisti pripravijo načrt za optimalni potek zdravljenja. 
  • Vključuje storitev Drugo mnenje, ki omogoča da v najkrajšem času prejmete pisno mnenje mednarodnih strokovnjakov o svoji diagnozi ali zdravljenju.
AS-ovi zavarovanci, ki so zaradi bolezni ali nezgode koristili zdravstvene storitve zavarovanja Specialisti z asistenco, so se v aktivno življenje vrnili povprečno 3 mesece prej, kot tisti brez zavarovanja.

 

Več o zavarovanju Specialisti z asistenco