Družinsko avto zavarovanje

Z zavarovanjem do prihranka za vso družino. Večja kot je družina, večji je prihranek, ki vam prinese tudi bolj kakovostno preživljanje skupnega časa.

Prednosti in popusti

Družinsko avto zavarovanje vam prinaša občutne prihranke in vsem družinskim članom skrajša čas za administrativne opravke.

  • S pomočjo bonusno najboljšega člana družine lahko novo zavarovani voznik takoj pridobi najvišjo ugodnost pri plačilu avtomobilskega zavarovanja. Če je eden od zavarovancev že dosegel 55 % bonus, ta popust pripada vsem na skupni zavarovalni polici.
  • Na eni polici lahko združite avtomobilska zavarovanja vseh družinskih članov: partnerjev, otrok in vozil svojih staršev.
  • Nudimo dodatni 3 % popust za paketno družinsko zavarovanje.
  • Poleg osebnih vozil je mogoče v zavarovalni paket vključiti še motorna kamping vozila in tovorna vozila do nosilnosti dveh ton, ki so v lasti fizične osebe.

Jaka tudi brez bonusa na polici prihranil 478 EUR*

Jaka je bil pred vključitvijo na družinsko avto polico AS brez bonusa.

Jaka si kupi nov avto in s starši se strinjajo, da se jima bo priključil na skupno - družinsko avto polico, kjer ima oče ("škodno najboljši" družinski član) 55 % bonus. Z vključitvijo na družinsko polico, je Jaka za svoje vozilo pridobil družinsko boniteto: 

  • 55 % popust v višini razlike "škodno najboljšega" družinskega člana in 3 % dodatni družinski popust.

Tudi brez bonusa se lahko zavarujete ugodno - povprašajte preostale družinske člane, kolikšen popust dosegajo in izkoristite njihove ugodnosti!

  • Pri izračunu obveznega avtomobilskega zavarovanja je Jaka prihranil 478 EUR*.

*Prihranek je izračunan za vozilo s 110 kW moči in pomeni razliko med premijo brez družinske bonitete in premijo z družinsko boniteto.

Možnost zavarovanja vseh avtomobilov v družini s pomembnim prihrankom

Za več informacij o zavarovalnem paketu Družina avto AS nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 11 10 ali naročite svetovalca.

Naročite svetovalca