AS svetuje

30.10.2019 | 2 min branja | Šport , Prosti čas

Po svežo energijo v Arboretum Volčji Potok

Imate občutek da vam zmanjkuje energije? Potrebujete dodatno, novo, svežo energijo? Ali pa bi le radi napolnili svoje baterije? Vse to lahko storite z obiskom energijske poti Krog zdravja AS v Arboretumu Volčji Potok. Zaradi ohranjene narave, velike raznolikosti rastlinja in drevesnih vrst je park bogat z zemeljskimi energijami, ki so pomembne za naše fizično in duhovno zdravje. 

Nova energija za dobro počutje

Da bi človeško telo pravilno delovalo, je potrebno uravnovesiti energetske centre (čakre) v njem.  Poleg učinkovitih tehnik sproščanja so sprehodi po energetskih poteh, parkih in točkah ena izmed pomembnih načinov za uravnavanje energije v telesu in s tem ohranjanje dobrega počutja. In ravno dobro počutje nam omogoča kakovostno življenje. 

Sprehodite se skozi veliki in mali Krog zdravja AS

S sprehodom po velikem in malem Krogu zdravja AS boste v Arboretumu Volčji Potok prečkali večino energij vaših telesnih energijskih centrov. S svojo razsežnostjo in urejenostjo vam Arboretum nudi maksimalno število energij.

Pot poteka po utrjenih poteh parka in s tem omogoča obisk v vsakem vremenu in vsakem letnem času. Ob poteh so postavljene tudi klopi, na katerih se lahko prepustite pozitivnim vplivom energij.

Raziščite in začutite moč energetskih točk

Vse energetske točke v Arboretumu Volčji Potok so označene z informativnimi tablami, kjer si lahko preberete, kakšen je vpliv posamezne energetske točke na vaše telo. Gre za predele, kjer prevladuje določena energija z lastno frekvenco in barvo. In vsaka izmed njih deluje blagodejno na človeško telo.

Ni se vam potrebno na vsaki energetski točki za določen čas ustaviti. Lahko ste dlje ustavite in uživate le na poljih z izbranimi energijami.

Optimalna načina sprejemanja energij sta meditacija in avtogeni trening, najbolj enostaven pa, da se  prepustite energijam iz okolja.

Sprostite se in se izognite stresu

Obiščite Krog zdravja AS, saj je to vrelec življenjske energije. Doživeli boste telesno in duševno sprostitev, spodbuditev telesne energije ter celostne psiho-fizične podobe. Ne verjamete v energije? Nič zato, sprehodite se skozi čudovito naravo in zagotovo boste občutili razliko v svojem počutju in pomembno prispevali k boljšemu zdravju

V Arboretumu so dobrodošli tudi pasji prijatelji, ki so jim namenili čisto pravo pasje igrišče.

Pred obiskom Kroga zdravja AS v Arboretumu Volčji potok pa vabljeni, da sprejmete Migimigi izziv Raztresi se. V stresnem testu, ki ga je pripravil priznani strokovnjak s področja psihologije, dr. Matej Tušak,  boste lahko preverili svojo stresno obremenjenost, aktualno stanje stresa ter svojo moč stresne obrambe.

Zaživite življenje v polni meri!

Preverite svoje stresno stanje!

Raztresi se