Izberite rubriko, ki vas zanima

7 nasvetov za sproščene počitnice z otrokom

14.06.2019 | Prosti čas

Morda je načrtovanje počitnic z otroki za marsikoga stresno, a zakaj bi bilo, ko pa so počitnice čas, ki se ga otroci najbolj veselijo. Veselite se ga tudi vi, preberite naše nasvete in naslednji odhod na dopust bo za marsikoga veliko prijetnejši.

Prikaži več

Kam na izlet z motorjem, 5 najlepših motorističnih poti

06.06.2019 | Avto Šport Prosti čas

Motoristična sezona je po dolgi zimi spet tu, vaš motor je pripravljen, vi pa ne veste kam bi se podali na pot? Pomanjkanje dobrih idej zna biti pogosta težava, zato smo vam pripravili seznam motorističnih poti, ki vas bodo navdušile s svojimi razgledi.

Prikaži več

Stroški popravila pnevmatike so lahko tudi visoki

29.05.2019 | Avto

Se vam je že zgodilo, da vam je na avtomobilu "počila guma"? Kaj morate storiti ali koga lahko prosite za pomoč, si preberite v našem nasvetu.

Prikaži več

4 preprosti namigi za boljše zdravje

22.05.2019 | Šport Prosti čas

Vsi, mladi in starejši, si želimo ohranjati in vzdrževati aktiven življenjski slog. S sodelovanjem cele družine pri družinski vadbi lahko izboljšamo zdravje in kakovostno preživimo prosti čas. Kako? Preberite nasvet in si oglejte infografiko.

Prikaži več

Ni polnega kufra brez zavarovanja za tujino

17.05.2019 | Tujina Prosti čas

Razmišljate o dopustu nekje daleč, vas mogoče čaka samo kratek skok čez mejo, k daljnim sorodnikom? Preberite, kako zavarovanje za tujino poskrbi za vašo varnost, kjerkoli ste.

Prikaži več

Koliko stane poln tank napačnega goriva?

09.05.2019 | Avto

Bi vedeli, kako ukrepati, če bi v avto natočili napačno gorivo? Da, lahko se zgodi tudi vam, kako ravnati potem, pa si preberite v našem nasvetu.

Prikaži več

Do endovenskega laserskega posega v 10 dneh

30.04.2019 | Zdravje

Krčne žile so najpogosteje rezultat kroničnega venskega popuščanja. Večinoma prizadene starejše, lahko pa se pojavi tudi pri mlajših, predvsem ženskah. Kako do trajne rešitve težav s krčnimi žilami, si preberite v našem nasvetu.

Prikaži več

Pred prvo plovbo v novi sezoni

24.04.2019 | Šport Prosti čas

Jadralci, lastniki motornih čolnov in jaht, verjetno že komaj čakate na prvo plovbo sezone. Ste pripravili vaše plovilo na prve navtične milje? Preberite na kaj morate paziti pred prvim izletom, da bo plovba ne samo zabavna, temveč tudi varna.

Prikaži več

Kakovostna oprema je najboljši prijatelj motorista

18.04.2019 | Avto Šport Prosti čas

Samo motoristična čelada ne zagotavlja dovolj varnosti. Polagamo vam na srce, da je kakovostna oprema najboljši prijatelj motorista, ko pride do nesreče. Kaj vse potrebuje motorist, preden se odpelje s svojim jeklenim konjičkom, svetuje Domen Vodopivec, reševalec na motorju.

Prikaži več

Spoznajte 5 največjih pasem psov

16.04.2019 | Prosti čas

Ste ljubitelj psov in imate raje kot majhne kužke, velike, mogočne pse? Velike pasme so večinoma zelo mirnega, nežnega značaja in so družinam prijazne. Predstavljamo vam pet največjih pasem psov.

Prikaži več

S psom na gorske in planinske ture

10.04.2019 | Šport Prosti čas

Preberite, na kaj morate paziti, ko se s psom odpravite v gore, kaj morate vzeti s seboj in zakaj je treba s »pasjim planinarjenjem« začeti postopoma.

Prikaži več

Kako pomagati v primeru nesreče

09.04.2019 | Avto Šport Prosti čas

Življenje motorista je v prometni nesreči veliko bolj ogroženo kot življenje voznika avtomobila. Zato je pomembno, da si upamo pomagati. V kritičnih trenutkih skorajda ne moreš narediti nič narobe, meni Domen Vodopivec, reševalec na motorju.

Prikaži več

Prikaži več