1

2

3

4

   
     
 

Spoštovani!

Na naslednjih straneh lahko naredite informativni izračun, podaljšate zavarovanje avtomobilske odgovornosti, ki ste ga predhodno že sklenili

v Adriaticu Slovenici ali sklenete novo zavarovanje avtomobilske odgovornosti.

 

OBNOVA ZAVAROVANJA:

Zavarovanje, ki je že sklenjeno pri Adriaticu Slovenici, je mogoče obnoviti že 30 dni pred iztekom, vendar pa najkasneje 25 dni po datumu poteka predhodne police.

 

SKLENITEV NOVEGA ZAVAROVANJA:

Sklenitev zavarovanja, ki še ni bilo sklenjeno pri Adriaticu Slovenici je potrebno urediti najmanj 3 dni oziroma največ 5 dni pred začetkom veljavnosti.

 

PLAČILO PREMIJE:

Po potrditvi izračuna in strinjanju s splošnimi pogoji zavarovanja, lahko zavarovanje plačate s kreditnimi karticami: Eurocard/Mastercard,

Visa, Diners in Karanta.

V primeru, da se odločite za obročno plačevanje, boste preostale obroke lahko poravnali po položnici ali prek "trajnika"

 

Po plačilu zavarovalne premije boste na svoj e-naslov prejeli številko nove, obnovljene police, ki jo boste lahko takoj uporabili za e-podaljšanje registracije vašega vozila.

 

OPOZORILO!

Registracijo vozila morate opraviti v skladu z Zakonom o varnosti v cestnem prometu pred datumom poteka, ki je naveden v Prometnem dovoljenju.

 

Originalno zavarovalno polico boste prejeli po pošti v treh delovnih dneh.

Za dodatne informacije nas lahko pokličete po telefonu 0801110 ali pišete na info@adriatic-slovenica.si.

 
     
 

 Izberite željeno opcijo 

 
 

Želim skleniti NOVO zavarovanje za vozilo, ki še ni zavarovano

Želim OBNOVITI zavarovanje za vozilo, ki je trenutno zavarovano pri Adriaticu Slovenici