Aktualno

Vstop v Skupino Generali spremlja tudi osveženi logotip Adriatica Slovenice


03.05.2019

Zavarovalnica Adriatic Slovenica je 13. februarja 2019, ko je njen 100 % lastnik postal Generali CEE Holding, vstopila v ugledno mednarodno zavarovalniško skupino – Skupino Generali.

Zavezanost k doseganju zadovoljstva svojih strank, kvaliteten nabor zavarovalnih produktov in rešitev ter močno, varno in dobičkonosno poslovanje, so cilji Skupine Generali na slovenskem trgu.

Le te bo skupina dosegla tudi z združitvijo zavarovalnic Adriatic Slovenica d. d. in Generali zavarovalnice d. d., ki bosta pod enotno blagovno znamko Generali v začetku leta 2020 ponudili zavarovancem najboljše od obeh zavarovalnic.

Že danes pa Adriatic Slovenica nastopa na trgu s posodobljenim logotipom, ki sporoča, da je zavarovalnica del Skupine Generali.

 

 

 

 

 

 

 

S spremembo lastništva se za zavarovance in poslovne partnerje Adriatica Slovenice z vidika sklenjenih zavarovalnih pogodb in drugih poslovnih razmerij ne spreminja nič. 


Za več pojasnil nam lahko pišete na info@as.si, pokličete na 080 11 10 ali svojega zavarovalnega zastopnika.
 

O Skupini Generali:
Generali je neodvisna italijanska zavarovalniška skupina z močno prisotnostjo v mednarodnem prostoru. Ustanovljena v letu 1831 se danes uvršča med vodilne svetovne zavarovalnice in je prisotna v 50 državah, s skupnim prihodkom od premij, ki je v letu 2018 presegel 66 milijard evrov. S skoraj 71.000 zaposlenimi po vsem svetu in 61 milijoni strank ima Skupina vodilni položaj v Zahodni Evropi in vedno bolj pomembno pozicijo na trgih Srednje in Vzhodne Evrope ter Azije. V Avstriji, Srednji in Vzhodni Evropi ter Rusiji deluje Skupina preko svoje regionalne pisarne v Pragi. V 12 državah je ena izmed treh glavnih zavarovalnic.