Aktualno

Vklopite e-obveščanje in prispevajte k ohranjanju gozdov


08.09.2018

Na portalu Moj AS lahko v zavihku »Moja sporočila« pregledujete obvestila o svojih zavarovanjih (vsa obvestila iz naslova e-obveščanja). Prav tako lahko naročate storitve, posvet z zastopnikom ali zavarovalnici pošljete vprašanja.

Zakaj e-obveščanje?

Z vklopom e-obveščanja boste pomembno vplivali na svoje življenje in življenje vseh prihodnjih generacij. Papir, ki se porabi za obveščanje, ni nujno potreben, zato se vam zahvaljujemo za to odločitev, saj ravnate odgovorno do gozdov. 

Kako vklopite e-obveščanje?

E-obveščanje vklopite na portalu Moj AS. Po vklopu boste obvestila o svojih zavarovanjih lahko pregledovali kadarkoli – 24/7.

Katera e-obvestila vas bodo pričakala v portalu Moj AS?

Po elektronski poti boste prejemali vsa obvestila v zvezi s sklenjenimi zavarovanji:

  • Račune z UPN obrazci (položnice)
  • Opomine za neplačane obveznosti
  • Obvestila o poteku zavarovanj
  • Obvestila za življenjska zavarovanja o: vrednosti premoženja, stanju udeležbe v presežku življenjskih zavarovanj, kapitalizaciji zavarovanja …
  • Letna obvestila o stanju sredstev na osebnem računu prostovoljnega pokojninskega zavarovanja Pokojninsko varčevanje AS

Kako spremeniti nastavitve e-obveščanja?

Kadarkoli lahko na svojem profilu v portalu Moj AS spremenite nastavitev kanalov e-obveščanja po naslednjem postopku:

V sklopu »Nastavitev kanalov obveščanja« imate možnost izklopiti e-obveščanje s klikom na »Uredi« in izbiro »Izklopi e-obveščanje«, kar pomeni, da boste UPN obrazce in druge dopise dobivali po navadni pošti in ne več prek e-kanala.