Aktualno

Center zdravje AS


11.07.2016

Pogosto se nam zgodi, da pri svojem zdravniku dobimo napotnico, s katero nas napoti k specialistu, na fizioterapijo, na preiskavo … In nato ne vemo natančno, na koga naj se obrnemo oziroma katere zdravstvene institucije imamo na voljo. Začnemo iskati informacije. Najprej pri najbližjih, nato pri prijateljih in znancih, ki so imeli podoben zdravstveni primer, nekateri na internetu in podobno.

Da bi pomagali vsem našim zdravstvenim zavarovancem, smo v Adriaticu Slovenici vzpostavili Center Zdravje AS.

Center Zdravje AS

Preprosto je, pokličite 080 81 10 - s storitvami v Centru Zdravje AS vam želimo prihraniti marsikatero nevšečnost:

  • Informiramo o najkrajši čakalni vrsti,
  • Pomagamo pri iskanju ustreznega specialista,
  • Olajšamo pot do diagnoze,
  • Naročimo na specialistični pregled*,
  • Plačamo samoplačniško storitev*.

Vse zato, da vam prihranimo pot in čas in da pridete čim hitreje do ustreznega zdravnika, diagnoze, okrevanja.

Ali ste vedeli?

Našim zavarovancem, ki imajo sklenjeno zavarovanje Prehodna oskrba zaradi nezgode ali bolezni, ob težji nezgodi ali bolezni organiziramo in plačamo pomoč na domu, prevoze in spremstvo iz bolnišnice, na kontrolne preglede in kemoterapijo. 

*Če ste vaše dopolnilno zdravstveno zavarovanje nadgradili z zavarovanjem Specialisti in zdravila AS, vam hitro in brez čakanja uredimo tudi pregled pri izbranem zdravniku specialistu.

Preberite si izjave, ki so jih podali naši zavarovanci, ki so se znašli v zagati zaradi nezgode. Celotne intervjuje naših zavarovancev in vse strokovne nasvete si lahko preberete v reviji Moj krog zdravja >


Izjave zavarovancev in ASovega strokovnjaka