Natisni

Zdravje

 • Dopolnilno zdravstveno zavarovanje

  Dopolnilno zdravstveno zavarovanje

  Zavarovanje krije stroške zdravstvenih storitev, ki jih obvezno zavarovanje ne krije v celoti. Preverite ugodnosti za obstoječe in nove zavarovance.

 • WIZ Zdravje dopolnilno zdravstveno zavarovanje

  WIZ Zdravje dopolnilno zdravstveno zavarovanje

  Ti ustreza sklenitev in urejanje zavarovanja v celoti prek spleta? Skleni dopolnilno zdravstveno zavarovanje WIZ Zdravje in izberi eno izmed resnično fajn ugodnosti.

 • Zdravstveno zavarovanje v tujini CORIS AS

  Zdravstveno zavarovanje v tujini CORIS AS

  Stroški zdravljenja so v tujini lahko zelo visoki, zato je pomembno, da že pred potovanjem v tujino poskrbimo za sklenitev zdravstvenega zavarovanja v tujini z asistenco CORIS, ki nam bo nudilo ustrezno finančno varnost in pomoč v primeru nezgode ali bolezni v tujini.

 • Težke bolezni in operacije

  Težke bolezni in operacije

  Zagotavlja vam takojšnje denarno izplačilo ob nastanku težje bolezni, po opravljeni operaciji v bolnišnici ali v primeru smrti.

 • Zavarovanje prehodne oskrbe zaradi nezgode ali bolezni

  Zavarovanje prehodne oskrbe zaradi nezgode ali bolezni

  Zavarovanje zagotavlja organizacijo in izvedbo storitev prehodne oskrbe, ko zaradi posledic nezgode ali bolezni potrebujete pomoč pri opravljanju temeljnih in podpornih dnevnih opravilih.

 • Zdravstveni paket SPECIALISTI in ZDRAVILA

  Zdravstveni paket SPECIALISTI in ZDRAVILA

  Paket nadstandardnih zdravstvenih zavarovanj SPECIALISTI in ZDRAVILA vam zagotavlja hiter pregled pri specialistu brez nepotrebnega čakanja in kritje zdravil izdanih na beli samoplačniški recept.

 • Zavarovanje za tveganje raka Ona AS Zdravje

  Zavarovanje za tveganje raka Ona AS Zdravje

  Zavarovanje, ki vam za dostopno mesečno premijo omogoča denarno izplačilo, če v času trajanja zavarovanja zbolite za katero izmed oblik ženskega raka.

 • Zavarovanje za tveganje raka On AS Zdravje

  Zavarovanje za tveganje raka On AS Zdravje

  Zavarovanje, ki vam za dostopno mesečno premijo omogoča denarno izplačilo, če v času trajanja zavarovanja zbolite za katero izmed oblik moškega raka.

 • Paket Športnik

  Paket Športnik

  Zavarovanje je sestavljeno in prilagojeno za potrebe športnikov in omogoča kar najhitrejše in najbolj učinkovito zdravljenje športnika ob poškodbi ali bolezni.