Natisni

Končujem študij

 • Dopolnilno zdravstveno zavarovanje AS za mlade

  Dopolnilno zdravstveno zavarovanje AS za mlade

  Za dijake in študente, ki jim poteče status ali so dopolnili 26 let. 

  Pridobiš brezplačno enoletno nezgodno zavarovanje in 40 EUR pri zavarovanju AVTO AS.

 • Zdravstveno zavarovanje v tujini CORIS AS

  Zdravstveno zavarovanje v tujini CORIS AS

  Stroški zdravljenja so v tujini lahko zelo visoki, zato je pomembno, da že pred potovanjem v tujino poskrbimo za sklenitev zdravstvenega zavarovanja v tujini z asistenco CORIS, ki nam bo nudilo ustrezno finančno varnost in pomoč v primeru nezgode ali bolezni v tujini.

 • Individualno nezgodno zavarovanje oseb

  Individualno nezgodno zavarovanje oseb

  Osnovna oblika zavarovanja, kjer so krite nezgode, ki bi se zavarovancu lahko pripetile kjerkoli in kadarkoli, torej 24 urno kritje.

 • Moja prva avto polica AS

  Moja prva avto polica AS

  Za vse novopečene voznike, ki imajo vozniški izpit manj kot 3 leta in največkrat nimajo svojega avtomobila, zato pogosto vozijo več različnih avtomobilov - mamin, očetov, prijateljev,...

 • Zdravje AS - težke bolezni in operacije

  Zdravje AS - težke bolezni in operacije

  Zagotavlja vam takojšnje denarno izplačilo ob nastanku težje bolezni, po opravljeni operaciji v bolnišnici ali v primeru smrti.

 • Zavarovanje prehodne oskrbe

  Zavarovanje prehodne oskrbe

  Zavarovanje zagotavlja organizacijo in izvedbo storitev prehodne oskrbe, ko zaradi posledic nezgode ali bolezni potrebujete pomoč pri opravljanju temeljnih in podpornih dnevnih opravilih.

 • Fondpolica POKOJNINA

  Fondpolica POKOJNINA

  Vas skrbijo spremembe, ki jih uvaja nova pokojninska reforma: podaljšanje delovne dobe, dvig starostne meje za upokojitev, nižje pokojnine?

 • Aktivna renta

  Aktivna renta

  Renta je zagotovljen reden dohodek od naložbe, lastnine ali česa drugega.

  V določenem časovnem obdobju vam renta zagotavlja finančno neodvisnost - lahko je to dodatna pokojnina v času upokojitve, s katero boste lahko preživeli brezskrbno jesen življenja, ali štipendija, ki bo vašemu otroku omogočila uresničitev njegovih želja.