Natisni

Končujem študij

 • Dopolnilno zdravstveno zavarovanje AS za mlade

  Dopolnilno zdravstveno zavarovanje AS za mlade

  Ti ustreza sklenitev in urejanje zavarovanja v celoti prek spleta? Skleni dopolnilno zdravstveno zavarovanje WIZ Zdravje in izberi eno izmed resnično fajn ugodnosti.

  Za dijake in študente, ki jim poteče status ali so dopolnili 26 let. 

 • Zdravstveno zavarovanje v tujini CORIS AS

  Zdravstveno zavarovanje v tujini CORIS AS

  Stroški zdravljenja so v tujini lahko zelo visoki, zato je pomembno, da že pred potovanjem v tujino poskrbimo za sklenitev zdravstvenega zavarovanja v tujini z asistenco CORIS, ki nam bo nudilo ustrezno finančno varnost in pomoč v primeru nezgode ali bolezni v tujini.

 • Individualno nezgodno zavarovanje oseb

  Individualno nezgodno zavarovanje oseb

  Osnovna oblika zavarovanja, kjer so krite nezgode, ki bi se zavarovancu lahko pripetile kjerkoli in kadarkoli, torej 24 urno kritje.

 • Moja prva avto polica AS

  Moja prva avto polica AS

  Za vse novopečene voznike, ki imajo vozniški izpit manj kot 3 leta in največkrat nimajo svojega avtomobila, zato pogosto vozijo več različnih avtomobilov - mamin, očetov, prijateljev,...

 • Zdravje AS - težke bolezni in operacije

  Zdravje AS - težke bolezni in operacije

  Zagotavlja vam takojšnje denarno izplačilo ob nastanku težje bolezni, po opravljeni operaciji v bolnišnici ali v primeru smrti.

 • Zavarovanje prehodne oskrbe

  Zavarovanje prehodne oskrbe

  Zavarovanje zagotavlja organizacijo in izvedbo storitev prehodne oskrbe, ko zaradi posledic nezgode ali bolezni potrebujete pomoč pri opravljanju temeljnih in podpornih dnevnih opravilih.

 • Fondpolica POKOJNINA

  Fondpolica POKOJNINA

  Vas skrbijo spremembe, ki jih uvaja nova pokojninska reforma: podaljšanje delovne dobe, dvig starostne meje za upokojitev, nižje pokojnine?

 • Aktivna renta

  Aktivna renta

  Renta je zagotovljen reden dohodek od naložbe, lastnine ali česa drugega.

  V določenem časovnem obdobju vam renta zagotavlja finančno neodvisnost - lahko je to dodatna pokojnina v času upokojitve, s katero boste lahko preživeli brezskrbno jesen življenja, ali štipendija, ki bo vašemu otroku omogočila uresničitev njegovih želja.