Natisni

ZdravASlovenija: Na vas čaka 5.000 evrov

17.01.2017

Začetek leta je čas za nove odločitve in zaobljube: več gibanja, bolj zdrava prehrana, manj stresa in še kaj. Se vam zdi znano? Menda se kar 63 % ljudi svoje zdrave novoletne zaobljube drži samo dva meseca. Tudi v AS-u si želimo, da novoletne zaobljube ne bi bile le stvar kratkega navdiha, ampak da z vztrajnostjo prerastejo v zdrav življenjski slog. Zato smo se kot ambasador pridružili gibanju ZdravASlovenija in akciji uresničevanja zdravih zaobljub, ki poteka na www.svet24.si.
 

Naj bo leto 2017 v znamenju gibanja, zdravja in zdravega življenjskega sloga!

ZdravASlovenija

Zaupajte nam svojo novoletno zaobljubo ali vaš zdravi izziv. Prijavite se in spodbujali vas bomo k uresničitvi.
In še več, vaša zdrava zaobljuba je lahko bogato nagrajena. 


To pa še ni vse. Na pomoč prihajajo znani olimpijci, ki vas bodo spodbujali, z njimi pa bo pot do cilja zagotovo še lažja. Če bomo izmed vseh izbrali ravno vašo zaobljubo, vas bomo bogato nagradili, sodelovali pa boste tudi v boju za naziv SPECIALIST ZDRAVIH ZAOBLJUB. Si upate sprejeti izziv?  


PRIJAVITE SE TUKAJ >
 

Pravila nagradne igre so na vpogled dostopna na spletni strani http://svet24.si/zdrava-slovenija

 

AS KLUB UGODNOSTI ZA ZDRAV ŽIVLJENJSKI SLOG

Že poznate naš klub ugodnosti, kjer z zanimivimi ponudbami s področja zdravja in športa svojim članom pomagamo pri njihovi skrbi za aktivno preživljanje prostega časa in zdrav življenjski slog. Ob tem pa tudi bistveno prihranijo. 

Spoznanjte vse ugodnosti in in izkoristite brezplačno članstvo, ter se nam pridružite na as-klub.si >