Natisni

AS svetuje

 • 06.01.2017

  Se zavedate nevarnosti ogljikovega oksida?

  Ste tudi vi ljubitelj zimske idile, kjer v odprtem kaminu v dnevni sobi prasketa ogenj, medtem ko zunaj čez zasneženo polje brije mrzel veter? 

 • 27.12.2016

  Kako do večjih prihrankov?

  Ste med tistimi, ki porabijo plačo, ne da bi preverjali stanje na banki, in si potem očitate, da zopet niste ničesar prihranili? Če nimate nobenih prihrankov, bo tudi varčevalni načrt za vas kar trd oreh. A poglejte, kaj lahko namesto novoletnih zaobljub ukrenete takoj!

 • 16.12.2016

  Ste letos že stali na smučeh?

  Smučanje postaja tudi za rekreativce vse zahtevnejši šport. Če smo se še pred dobrim desetletjem po belih strminah spustili brez razmisleka o poškodbah, danes temu ni več tako. 

 • 14.12.2016

  Mami, meni je dolgčas!

  Se te dni tudi po vašem domu sliši tale vsem znani otroški vzklik? Potem ko ste že spekli piškote in potico, ustvarili novoletne čestitke in okraske, prebrali vse knjige o dobrih možeh in si ogledali novoletno vzdušje v mestu, je čas, da se otroškega dolgčasa lotite malo drugače.

 • 02.12.2016

  Se lahko zgodi tudi vam?

  Ali ste kdaj pomislili, kako bi se vaše življenje spremenilo, če bi zaradi nezgode postali invalid težje stopnje in bi se nepričakovano srečali z zelo visokimi stroški, na drugi strani pa z minimalnimi dohodki?