Natisni

AS svetuje

 • 16.02.2017

  Fizioterapevt svetuje, kako brez poškodb presmučati sezono

  Pred nami so zimske šolske počitnice. Če jih boste preživeli na smučeh, vam bodo prišli prav nasveti in vaje, s katerimi bo vaša smučina varnejša. O najpogostejših smučarskih poškodbah, ustrezni opremi in vajah, s katerimi se ogrejemo pred prvim spustom, smo se pogovarjali z Juretom Bornškom, dipl. fiziot., OMMT terapevtom, ki deluje v ambulanti Zdravje AS
   

 • 09.02.2017

  Z avtom na smučanje v tujino

  Za smučanje potrebujete dobro pripravljene smuči in dovolj kondicije, za pot do smučišča pa na zimske razmere dobro pripravljen avto. Preden se odpravite na smučišče v tujino, preberite, na kaj pri pripravi avta ne smete pozabiti:

 • 03.02.2017

  Hitro okrevanje po smučarski poškodbi

  Z razvojem smuči se je spremenila tudi tehnika smučanja. Karving smuči so razveselile hitrosti željne smučarje, s tem pa se je povečalo tudi tveganje za poškodbe. 

 • 26.01.2017

  Je naše smučanje res varno?

  Smučanje je še vedno najbolj priljubljena zimska dejavnost. Preden se spustite po belih strminah, si preberite, kako poskrbeti, da boste med smučanjem varni vi in vaše imetje.

 • 20.01.2017

  Prometna nesreča pozimi - hitro in enostavno do popravila avtomobila

  V zimsko snežno pokrajino so se v preteklih dneh spremenili tudi niže ležeči predeli. Medtem ko otroci večinoma z veseljem pričakujejo sneg, se ga vozniki veselijo nekoliko manj. Vožnja v zimskih okoliščinah zahteva kar nekaj spretnosti, še posebej v nepredvidljivih trenutkih.